Telekom - Együtt veled
Együtt veled.

Kapcsolatfelvétel

Vedd fel velünk a kapcsolatot!
A MOST generáció nem kor kérdése.

Mi nem számítógépes tanfolyamot kínálunk, hanem személyre szabott tanácsadást nyújtunk. Nálunk nincs kötelezően előírt tananyag vagy előre felépített tematika, ahogy vizsga vagy oklevél sem, viszont felteheted a kérdéseidet, és azonnali választ kapsz rájuk. A diákok gyakorlati tudnivalókat osztanak meg veled, ami hozzásegít ahhoz, hogy a technológia a mindennapjaid részévé váljon, és magabiztosan kezeld az eszközeidet.

A foglalkozásokon tanulópárok (egy diák - egy nyugdíjas) kialakítására törekszünk, így mindenki a saját felkészültségi szintjének megfelelő gyakorlati oktatásban részesül, ezáltal mindig egy lépéssel előrébb juthat.
Fontos, hogy – amennyiben lehetséges – hozd magaddal a saját eszközeidet (mobiltelefon, laptop vagy tablet), hogy azon gyakorolhass, amit a mindennapokban is használsz!

A foglalkozásokat különböző időpontban és helyszíneken, főként iskolákban tartjuk, alkalmazkodva a helyi adottságokhoz, ami adott esetben nehézséget jelenthet, mint pld. emeleti számítógép terem. Javasoljuk, hogy minden esetben érdeklődj a konkrét foglalkozás körülményeiről – amennyiben akadályoztatva lennél, másik megoldást fogunk találni számodra!

A foglalkozásokat egyelőre Budapest, Debrecen, Győr, Hódmezővásárhely, Kazincbarcika, Kecskemét, Makó, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Ózd, Pécs, Sárvár, Sopron, Szeged, Szombathely, Várpalota, Veszprém és Zalaegerszeg területén tudjuk biztosítani.

Ha szeretnél részese lenni a Legyélteis! MOST generációs programnak, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével, vagy fordulj közvetlenül a lakóhelyedhez legközelebb eső, szervezéssel megbízott civil szervezethez.