Telekom - Együtt veled
Együtt veled.

Kapcsolatfelvétel

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

A programmal kapcsolatban az Aktív Egyesület kapcsolattartói:
Schmidt Erika,
Telefon: +3670 7791160
Email:egyesulet.aktiv@gmail.com

Szőllősi Dorottya,
Telefon: +3670 2033686
Email: szdorottya.aktivegyesulet@gmail.com

A MOST generáció nem kor kérdése.

Mi nem számítógépes tanfolyamot kínálunk, hanem személyre szabott tanácsadást nyújtunk. Nálunk nincs kötelezően előírt tananyag vagy előre felépített tematika, ahogy vizsga vagy oklevél sem, viszont felteheted a kérdéseidet, és azonnali választ kapsz rájuk. A diákok gyakorlati tudnivalókat osztanak meg veled, ami hozzásegít ahhoz, hogy a technológia a mindennapjaid részévé váljon, és magabiztosan kezeld az eszközeidet.

A foglalkozásokon tanulópárok (egy diák - egy nyugdíjas) kialakítására törekszünk, így mindenki a saját felkészültségi szintjének megfelelő gyakorlati oktatásban részesül, ezáltal mindig egy lépéssel előrébb juthat.
Fontos, hogy – amennyiben lehetséges – hozd magaddal a saját eszközeidet (mobiltelefon, laptop vagy tablet), hogy azon gyakorolhass, amit a mindennapokban is használsz!

A foglalkozásokat különböző időpontban és helyszíneken, főként iskolákban tartjuk, alkalmazkodva a helyi adottságokhoz, ami adott esetben nehézséget jelenthet, mint pld. emeleti számítógép terem. Javasoljuk, hogy minden esetben érdeklődj a konkrét foglalkozás körülményeiről – amennyiben akadályoztatva lennél, másik megoldást fogunk találni számodra!

Az oktatásokat egyelőre csak budapesti helyszíneken tudjuk biztosítani.

Ha szeretnél részese lenni a Legyélteis! MOST generációs programnak, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken!