Telekom - Együtt veled
Együtt veled.

MAGENTA 1 BUSINESS/NONPROFIT AJÁNLAT A TELEKOMTÓL

Figyelem! Az alábbi pályázat már lezárult.

A Magyar Telekom Nyrt. 2020-ban újra meghirdeti a nonprofit szervezetek munkájának támogatására kialakított Magenta 1 Business/Nonprofit ajánlatát. A nonprofit szervezetek 2020. szeptember 25-ig pályázhatnak.

A Telekom egyedülálló ajánlatot alakított ki nonprofit szervezetek számára működési költségeik csökkentésére annak érdekében, hogy ezúton is támogassa a szervezetek szemléletformáló munkáját, valamint ösztönözze a nonprofit szektor digitalizációját. A digitalizáció segíti az ügyintézést és a kapcsolattartást egyszerűbbé és hatékonyabbá tenni, valamint új lehetőségeket nyit a szervezetek számára, így több energia és erőforrás szabadítható fel társadalmi, illetve környezeti értékteremtésre.

A Telekom a nonprofit szervezetek munkájának támogatására alakította ki Magenta 1 Business/Nonprofit ajánlatát, amely a vezetékes internet és hang szolgáltatás mellett mobil hang- és adatforgalmat is magában foglal, valamint a Magenta 1 Business kedvezménycsomag révén olyan további előnyökkel is szolgál, mint a belföldi mobil adatmennyiség megduplázása illetve a dedikált ügyfélkiszolgálás. A Magenta 1 Business/Nonprofit ajánlat részletei itt találhatóak.
A Magenta 1 Business/Nonprofit ajánlatot maximum 75 (hetvenöt) sikeresen pályázó nonprofit szervezetnek ajánljuk fel, akik egy éven át jogosultak az ajánlatban foglalt mobil és vezetékes telekommunikációs szolgáltatások kedvezményes – 0 Ft-os havi díjú – igénybevételére.
A nyerteseket a Magyar Telekom Csoport adományozási bizottsága választja ki.

Milyen szervezetek pályázhatnak?

A Magenta 1 Business/Nonprofit ajánlatra pályázhat minden olyan magyarországi székhelyű alapítvány és egyesület (esetükben a közhasznúság nem elvárás), hátrányos helyzetű csoportokat támogató szövetség, valamint közhasznú nonprofit gazdasági társaság, amely az alapszabályának, illetve a létesítő okiratának megfelelő tevékenységet ténylegesen folytatja.
A Magenta 1 Business/Nonprofit ajánlatot csak azon szervezeteknek tudjuk biztosítani, amelyek a Telekom szolgáltatási területén működő székhellyel vagy létesítési címmel rendelkeznek, a szolgáltatás biztosításához szükséges műszaki feltételeknek megfelelnek, illetve a szervezetek által igényelt címen a Magenta 1 Business/Nonprofit ajánlat vezetékes szolgáltatásai a Telekom által létesíthetőek.
A Magenta 1 Business/Nonprofit ajánlat egyes elemeit külön és együtt is igénybe lehet venni - pl. csak mobil előfizetés, csak vezetékes internet előfizetés vagy mobil és egy ill. mindkettő vezetékes szolgáltatásra vonatkozó előfizetés, ugyanakkor a Magenta 1 Business további előnyeit csak min. egy mobil és egy vezetékes szolgáltatás együttes igénybevétele esetén tudjuk biztosítani.
Kedvezményes készülékvásárlásra az ajánlat keretein belül nincs lehetőség. Készülékvásárlásra listaáron vagy más, a Magenta 1 Business/Nonprofit ajánlattól független havidíjas szolgáltatáshoz kapcsolt ajánlat keretében van lehetőség.

A pályázaton nem vehetnek részt:

 • forprofit formában működő szervezetek;
 • közhasznúsági fokozattal nem rendelkező nonprofit gazdasági társaságok;
 • politikai pártok vagy mozgalmak és ezek szervezetei;
 • vallási, felekezeti csoportok, közösségek;
 • közintézmények alapítványai;
 • állami tulajdonban lévő nonprofit gazdasági társaságok;
 • olyan szervezetek, amelyeknél megfigyelhető a diszkrimináció, vagy amelyek tagságukat faji, vallási, életkori, nemi alapon vagy születési hely szerint korlátozzák;
 • amatőr vagy professzionális sportegyesületek, kivéve, ha tevékenységük kifejezetten a hátrányos helyzetűek sport tevékenységérere irányul;
 • olyan szervezetek, amelyeknek a Magyar Telekom Nyrt.-vel szemben számlatartozása van;
 • olyan szervezetek, amelyek esetében az ajánlatba bevonni kívánt előfizetésre bármilyen hűségvállalás van érvényben;
 • olyan szervezetek, amelyek meglévő szolgáltatása felfüggesztés/szüneteltetés alatt áll.

Pályázni a Magenta 1 Business/Nonprofit pályázati adatlap kitöltésével, és az ott feltüntetett csatolmányok feltöltésével lehet a legyelteis.hu/Magenta1_Business/Nonprofit oldalon.

A pályázatok beérkezési határideje 2020. szeptember 25.
A pályázat nyerteseinek kihirdetése: 2020. október 2.
Szerződéskötés: 10.04 – 10.26 között a Telekom üzletekben vagy az 1400-as számon elérhető telefonos ügyfélszolgálaton keresztül.
A szolgáltatásokat meglévő Telekom szolgáltatások esetében a Magenta 1 Business/Nonprofit ajánlatra vonatkozó szerződés megkötéstől, míg új Telekom mobil előfizetések esetében azok aktiválásától, új Telekom vezetékes előfizetések esetében pedig a szolgáltatások létesítésétől számított 12 hónapig díjmentesen biztosítjuk. Az 1 év lejárta után az ÜÁSZF-ben meghatározott díjakon számlázzuk tovább az egyes csomagokat, vagy kötbérmentesen lemondhatóak.

A kedvezményezettek kiválasztásának szempontjai:

 • A pályázó nonprofit szervezet tevékenységi körében végzett munkájának eddigi eredményei;
 • A pályázó nonprofit szervezet 2021-re tervezett programja, annak várható (társadalmi/környezeti) hatása (mind az elért kedvezményezettek számát, mind a hatás minőségét tekintve);
 • A (várható) hatás fenntarthatósága a program célcsoportjának életében;
 • A pályázó nonprofit szervezet programjainak és kezdeményezéseinek innovativitása, újszerűsége;

A pályázattal kapcsolatos kérdéseket a 1400-as telefonos ügyfélszolgálati számon várjuk.

A nyertesek listáját a legyelteis.hu/Magenta1BusinessNonprofit oldalon tesszük közzé. Nyertes pályázat esetén a szerződéskötés a Telekom üzletekben vagy a 1400 telefonos ügyfélszolgálaton keresztül történik.