Telekom - Együtt veled
Együtt veled.

LEGYÉLTEIS! Most generációs

„Az internet magabiztossá tesz akkor, ha mindig ott van, amikor szükség van rá... az internet segítségével én is mindig ott lehetek, ahol szükség van rám!”

„LEGYÉLTEIS! Most generációs” kezdeményezésünkkel diákok segítségével hívjuk meg az idősebb generációt is, hogy csatlakozzanak a digitális világba.

Tovább

MIÉRT VAGYUNK?

Mi nem csak a levegőbe beszélünk!

Belegondoltál már abba, hogy az informatika az élet minden területén jelen van és egyre inkább jelen lesz, egyre nagyobb szerepet kapnak a gépek és a robotok, egyre több munkakörben elvárássá válik valamilyen szintű programozás készsége. Minden tudományterület mögött van informatika, csak a mértéke és típusa különbözik, ezért is fokozódik az igény a képzett szakemberek iránt.

Az pedig tény, hogy egész Európában hiányszakma az informatikai pálya. A betöltetlen programozói állások száma pedig drasztikusan nő. Jelenleg Európában több százezer, de hazánkban is közel 25.000 informatikus hiányzik a munkaerőpiacról. Pedig kifejezetten jól fizető szakmáról van szó, ráadásul azon szakmák egyike, ahol a fejlődés, a kreativitás nem ismer határokat.

Tovább