Telekom - Együtt veled
Együtt veled.

CYBER AWARENESSI

foglalkoztató könyvek kisiskolásoknak az online biztonságról

Rendkívüli időket élünk; munka, iskola, óvoda, szabadidő - most minden otthon történik. A családtagok, a kicsiktől a nagyokig, jelen vannak az online térben. Ezt az időszakot azonban a hackerek, a rosszindulatú felnőttek is kihasználják, ezért kiemelten fontos a gyerekek védelme az internethasználat során. Annak érdekében, hogy felhívjuk a figyelmüket az alapvető biztonsági szabályokra egy különleges kiadványt hoztunk létre, amellyel a legkisebbek is szórakozva tanulhatják meg a legfontosabb tudnivalókat.

Az ingyenesen letölthető könyvecskék humoros, gyermekbarát történeteken keresztül ismertetik meg a gyerekeket a biztonságos internethasználattal. Ezen kívül színezőket, recepteket és még sok minden érdekességet tartalmaznak a kiadványok, amivel hosszabb időre is leköthetjük a gyerekek figyelmét.

A legkisebbeken kívül ajánljuk a könyvecskét pedagógusoknak az iskolai oktatások színesebbé tételéhez, illetve az egész családnak, mivel segítségével minőségi időt tölthetünk együtt a gyerekekkel.

A letöltéshez kattints az alábbi linkekre, majd nyomtasd ki foglalkoztató füzeteket.

Jó szórakozást kívánunk!