Telekom - Együtt veled
Együtt veled.

A KIHÍVÁSA KIHÍVÁS

Izgalmas, intergalaktikus utazásra invitálunk, melynek során kipróbálhatod meglévő vagy rejtett kódolási tudásodat. A csillagközi kaland öt pályából áll, ahol különböző küldetéseket kell teljesítened, amihez használd kódolási ismereteidet és a találékonyságodat. A feladatok bármelyik programozási nyelv segítségével megoldhatók, sőt, akár többfélét is kipróbálhatsz! Ha elakadnál, a „help” paranccsal a fedélzeti számítógépet tudod segítségül hívni. Vagy egyszerűen csak hívd fel a barátaidat! 😊 Ha megosztanád a játékkal kapcsolatos tapasztalataidat másokkal is, a Legyél Te is Informatikus! Facebook oldalán várjuk a hozzászólásaidat.

Időkorlát: A játékot bármikor folytathatod vagy újrakezdheted, a pályák között pedig szabadon, oda-vissza mozoghatsz.

Korhatár: A tudás számít, nem az évek!

TIPP: Ne add fel! Ha úgy érzed, nem vagy elég felkészült a feladatok megoldásához, nézz utána! Akár az online elérhető, ingyenes kurzusok segítségével is fejlesztheted a tudásodat. Térj vissza bármikor, a siker előbb-utóbb utolér! 😊

Ha pedig annyira profi vagy, hogy túl könnyűnek találod a feladatokat, fontold meg és jelentkezz a T-Systems Akadémiára vagy az Ötletkampuszra, ahol további kihívások várnak rád!

Bejelentkezés a játékba